Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Vaffel med egg og bacon

Vaffel med egg og bacon

Ingredienser

porsjoner

Vaffelrøre:

  • 2 dl hvetemel
  • 1 dl maismel
  • 1 ts salt
  • 1 ts tørrgjær
  • 50 g smeltet smør
  • 2 dl romtemperert melk
  • 2 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 stk. egg

Topping:

  • 2 stk. hermetiske maiskolber
  • 3 stk. vårløk
  • 3 stk. tomat
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 200 g bacon
  • 6 stk. egg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lyst på noe godt til frokost? Hva med en frokostvaffel toppet med sprøstekt bacon, et herlig speilegg og friskt grønt? Perfekt start på dagen!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Vaffelrøre:

  • 2 dl hvetemel
  • 1 dl maismel
  • 1 ts salt
  • 1 ts tørrgjær
  • 50 g smeltet smør
  • 2 dl romtemperert melk
  • 2 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 stk. egg

Topping:

  • 2 stk. hermetiske maiskolber
  • 3 stk. vårløk
  • 3 stk. tomat
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 200 g bacon
  • 6 stk. egg

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server vafler toppet med maisblanding, sprøstekt bacon og stekt speilegg. Litt ertespirer smaker også godt til. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 20.04.2024 06:13:25