Svinekoteletter med pære og rødkål

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Enkelt og godt! Server kotelettene med lune pærer og gjør gjerne rødkålen litt mer spennende ved å smaksette den med purre og krydder.

Ingredienser

  • 4 stk kotelett av svin
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 2 ss margarin til steking

Tilbehør

  • 1 stk purre i skiver
  • 1 pk rødkål
  • 1 ts tørket rosmarin eller litt frisk rosmarin
  • 1 stk pære

Slik gjør du

1. Skjær noen hakk i fettranden på kotelettene, da blir det lettere å steke dem jevnt. Krydre kotelettene med salt og pepper.

2. Brun kotelettene på sterk varme i en stekepanne med margarin, 2-3 minutter på hver side. La kotelettene ettersteke på svakere varme i ca. 5 minutter. 

3. Del pære i fire, og ta ut kjernehuset. Legg bitene i pannen sammen med kotelettene de siste 5 minuttene.

4. Fres purre i en liten kjele. Tilsett rosmarin og ha i godt avrent rødkål. Varm opp og krydre eventuelt med salt og pepper. 

Server kotelettene med varme pærer og rødkål.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.