Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Spagettigryte

Spagettigryte

Ingredienser

porsjoner
  • 12 dl grønnsakbuljong (utblandet)
  • 1 stk. rødløk
  • 2 båter hvitløk
  • 500 g spagetti
  • 1 boks hermetiske tomater (á 400 g)
  • 2 ts tørket oregano
  • 1 ts chiliflakes
  • 1 pk cherrytomat
  • 0,5 pk frisk spinat (á 200 g)
  • 2 ss olivenolje

Til servering:

  • 60 g revet fersk parmesan eller annen vellagret ost
  • 0,5 potte frisk basilikum
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (11)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Alt i en gryte - enklere blir det ikke! Ha alle ingrediensene i en stor gryte. Vær tålmodig i ca. 15 minutter og vips har du en smakfull, deilig pastarett ferdig. Topp den med frisk basilikum og revet parmesan, lukk øynene og drøm deg bort til Italia.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 12 dl grønnsakbuljong (utblandet)
  • 1 stk. rødløk
  • 2 båter hvitløk
  • 500 g spagetti
  • 1 boks hermetiske tomater (á 400 g)
  • 2 ts tørket oregano
  • 1 ts chiliflakes
  • 1 pk cherrytomat
  • 0,5 pk frisk spinat (á 200 g)
  • 2 ss olivenolje

Til servering:

  • 60 g revet fersk parmesan eller annen vellagret ost
  • 0,5 potte frisk basilikum

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Bruk gjerne hønsebuljongterning, hvis ikke retten skal være vegetar.

Ønsker du å gjøre retten vegansk, kan du erstatte parmesan med plantebasert alternativ til ost. Dryss gjerne over en skje næringsgjær for parmesan-lignende smak.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 24.04.2024 08:01:23