Salsa

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Salsa er godt som dipp til nachochips, eller som tilbehør til ulike texmex-retter.

Ingredienser

  • 2 stk tomat
  • 12 stk agurk
  • 12 stk gul paprika
  • 14 stk frisk ananas
  • 4 ss finhakket frisk basilikum
  • saften av 12 stk lime
  • 2 ss olivenolje
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

Slik gjør du

  1. Del tomat i to og skrap ut frøene med en teskje. Skjær tomatene i små terninger.
  2. Skrell agurk. Del agurken i to på langs og skrap ut kjernen med en teskje. Rens paprika og ananas.
  3. Skjær agurk, paprika og ananas i små terninger.
  4. Bland inn basilikum, limesaft og olje. Smak til med salt og pepper og sett salsaen kaldt til den skal brukes.
Lag gjerne salsaen noen timer i forveien og sett kjølig. Da får de gode smakene satt seg og salsaen  blir enda bedre.
Varier gjerne med ulike krydder som kajennepepper, chilipulver og jalapenos.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.