Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rask wok med svinebiff

Rask wok med svinebiff

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av svin i skiver (svinefilet)
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 4 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 2 ss soyasaus
  • 1 stk. rødløk i skiver
  • 2 stk. gulrot i strimler
  • 1 pk sukkererter i strimler
  • 1 ss maisenna
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Gul ris:

  • 3 dl langkornet middagsris
  • 0,5 ts gurkemeie
  • 0,5 ts salt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er en fargerik og fristende middag for store og små. Knasende sprø grønnsaker og strimlet svinebiff blir til en mager og god hverdagsrett.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av svin i skiver (svinefilet)
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 4 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 2 ss soyasaus
  • 1 stk. rødløk i skiver
  • 2 stk. gulrot i strimler
  • 1 pk sukkererter i strimler
  • 1 ss maisenna
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Gul ris:

  • 3 dl langkornet middagsris
  • 0,5 ts gurkemeie
  • 0,5 ts salt

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB15 25.04.2024 10:46:57