Pølselapskaus

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Lapskaus er enkelt å lage, det er nesten umulig å mislykkes med denne retten. Lapskaus lages i mange varianter, her har vi lagd en med pølse. En rett som raskt blir barnas favoritt.

Ingredienser

  • 300 g kjøttpølse
  • 4 skiver bacon
  • 2 ss margarin
  • 1 l vann
  • 8 stk potet i terninger
  • 12 stk grovhakket løk
  • 2 stk gulrot i terninger
  • 2 skiver kålrot i terninger
  • 1 stk persillerot i terninger
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

Slik gjør du

1. Kok opp vann i en kjele og ha i potet- og grønnsaksterninger.

2. Del baconskiver og pølse i små biter. Ha margarin i en varm stekepanne. Når margarinen slutter å bruse, stek bacon- og pølsebiter til det har fått en gyllen farge.

3. Tilsett bacon- og pølsebiter i kjelen med grønnsaker når grønnsakene er såvidt møre. La det trekke none minutter til alt er varmt. Smak til med salt og pepper. 

Server med flatbrød.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.