Pølseform med purre

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Alt-i-ett-form med gode smaker. Rask middag som alle liker!

Ingredienser

  • 300 g kjøttpølse
  • 1 stk liten purre i ringer
  • 300 g pastaskruer
  • 1 tube smøreost á 175 g (salami, pepperoni, e.l.)
  • 50 g hvitost
  • 4 ss crème fraîche orginal, 35 %
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

Slik gjør du

Slik gjør du:
  1. Forvarm stekeovn til 230 °C. 
  2. Skjær pølse i skiver og purre i ringer. 
  3. Kok pasta etter anvisning på pakken.
  4. Bland pølse, purre, pasta, smøreost, hvitost og crème fraîche i en ildfast form. Tilsett salt og pepper. Stek midt i ovnen i ca. 10 minutter. 
    Retten kan også gratineres med ost.

Server gjerne med salat.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.