Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pølse- og spinatpasta

Pølse- og spinatpasta

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. røkt kjøttpølse eller chilipølse i halve skiver
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 360 g pasta penne eller annen pasta
  • 1 pk frossen spinat (á 450 g)
  • 4 ss seterrømme
  • 1 ss sitronsaft
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pølser og pasta scorer høyt på skalaen over Norges mest populære middager. Her har du en supergod variant med spinat, som gir stål i ben og armer! 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. røkt kjøttpølse eller chilipølse i halve skiver
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 360 g pasta penne eller annen pasta
  • 1 pk frossen spinat (á 450 g)
  • 4 ss seterrømme
  • 1 ss sitronsaft
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server grønn spinatpasta med stekte pølser.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 24.04.2024 22:09:27