Pølse- og spinatpasta

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Pølser og pasta scorer høyt på skalaen over Norges mest populære middager. Her har du en supergod variant med spinat, som gir stål i ben og armer! 

Ingredienser

  • 4 stk røkt kjøttpølse eller chilipølse i halve skiver
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 360 g penne pasta
  • 1 pk frossen spinat (á 450 g)
  • 4 ss seterrømme
  • 1 ss sitronsaft
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

Slik gjør du

1. Ta skinnet av pølsene og skjær dem i halve skiver. Stek pølseskivene gylne i en stekepanne med litt margarin eller olje.

2. Kok pasta etter anvisning på pakken, slå av vannet, og tilsett frossen spinat og seterrømme. Rør om og la det koke til alt er gjennomvarmt. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. 

Server grønn spinatpasta med stekte pølser.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.