Pizzasnurrer med skinke og pesto

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Raske pizzasnurrer med kylling- eller kalkunskinke og pesto! Perfekt i matpakken når du har lyst på noe ekstra godt.

Ingredienser

  • 1 stk ferdig pizzadeig (rå), langpanne (á 550 g)
  • ca. 12 glass pesto (á 190 g)
  • 200 g revet mozzarella , eventuelt annen hvit ost
  • 100 g naturell kalkunpålegg eller kyllingpålegg

Slik gjør du

1. Forvarm stekeovnen til 220 °C.

2. Rull ut pizzadeigen, og smør et tynt lag med pesto utover hele deigen. Dryss på revet ost.

3. Skjær kalkun- eller kyllingpålegg i tynne stimler og fordel pålegget over osten. Rull forsiktig sammen pizzadeigen til en tykk pølse. Se til at du strammer godt underveis slik at fyllet ligger tett inni deigen. 

4. Skjær den fylte deigen i emner på ca. 3 cm og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett. 

5. Stek pizzasnurrene midt i ovn til de er gyldne og osten har smeltet, 12-15 minutter. 

Server pizzasnurrene som kveldssnacks, til en salat eller når du skal ha noe ekstra godt i matpakken. Frys gjerne pizzasnurrene og ta dem opp på morgenen, da har de rukket å tine til lunsj. 

Har du små kokker i huset? La barna lage pizzasnurrer helt selv på MatStart.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.