Pastasalat med kalkun

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

En sommerlig kyllingsalat med pasta og frukter. Passer også kjempefint i matboksen til store og små!

Ingredienser

  • 600 g kalkunfilet
  • 200 g tørr pasta
  • 12 pk blå druer
  • 1 pk crispisalat
  • 1 stk mango
  • 14 stk vannmelon
  • 1 stk grapefrukt

Karrisaus:

  • 75 g majones
  • 34 ts karri
  • 1 beger yoghurt naturell
  • 12 ts sukker

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Kok pasta etter anvisning på pakningen.

2. Skjær kalkunfilet i biffer. Krydre med salt og pepper. Stek kalkunbiffene ca. 2 minutter på hver side i en stekepanne med olje eller margarin. La biffene hvile et par minutter, og skjær dem i mindre biter.

3. Del druer i to. Vask salat. Kutt mango og vannmelon i biter. 

4. Skjær bort topp og bunn på grapefrukten og skjær vekk skall og alt det hvite. Skjær ut hinnefrie båter.

5. Bland fruktbiter, kokt pasta og kalkun sammen i en bolle.

6. Rør sammen majones og karri. Bland inn yoghurt og smak til med sukker.

Server karrisausen ved siden av salaten.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.