Pastagrateng med kalkunskinke

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
40–60 min

En enkel og velsmakende pastarett som hele familien vil like. 

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 250 g fullkornspasta
  • 250 g hermetisk kalkunskinke
  • 1 stk purre
  • 1 boks liten hermetiske maiskorn
  • 4 stk egg
  • 4 dl melk
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 2 dl revet hvitost

Slik gjør du

  1. Kok pasta i litt kortere tid enn anvist på pakken.
  2. Skjær purre i to på langs, skyll under rennende kaldt vann og skjær den i tynne skiver.
  3. Skjær skinke i terninger og bland dem sammen med kokt pasta, purre og mais. Ha alt over i små ildfaste former, eller i en stor.
  4. Pisk sammen egg, melk, salt og pepper, og hell dette over i formene. Strø ost på toppen.
  5. Sett de ildfaste formene midt i stekeovn på 200 °C, og stek til osten er gyllen, ca. 40-45 minutter.
  6. Server gjerne med salat eller kokte grønnsaker og eventuelt poteter.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.