Pasta med varmrøkt laks

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Raskt, enkelt og veldig, veldig godt! Denne middagen tar ikke lenger tid å lage enn det tar å koke pastaen. Helt perfekt i en travel hverdag.

Ingredienser

  • 500 g båndspagetti (tagliatelle)
  • 3 dl matfløte
  • 12 bunt vårløk
  • 2 båt hvitløk
  • 212 dl frosne erter
  • 1 pose liten babyspinat
  • 1 ts salt
  • 12 ts kvernet pepper
  • 400 g varmrøkt laks

Slik gjør du

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken
  2. Forbered sausen mens pastaen koker: Kok opp fløte i en liten kjele og la den koke inn noen minutter. Hakk vårløk og hvitløk. Bland inn i fløte sammen med erter og la alt bli gjennomvarmt. Vend inn spinaten så den akkurat faller sammen. Smak til med litt salt og pepper.
  3. Hell av kokevannet på pastaen og ha den tilbake i kjelen. Vend inn den varme fløteblandingen og legg i biter av varmrøkt ørret
  4. Server med en gang.
    Blir sausen for tykk, så bland inn noen skjeer av det varme pastavannet.
     
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.