Pasta med lammekjøttboller

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Pasta med tomatsaus og kjøttboller er en av de mest populære hverdagsrettene her i landet. Her har vi brukt kjøttdeig av lam, noen gode krydderier og toppet retten med koriander. Supergodt!  

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig av lam
  • 12 båt finhakket hvitløk
  • 12 ts paprikapulver
  • 12 ts malt spisskummen
  • 12 ts chilipulver
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 1 dl vann
  • 2 ss margarin eller olje til steking

Tomatsaus:

  • 1 stk gul paprika
  • 1 stk rød paprika
  • 1 glass tomatsaus
  • 500 g pasta penne
  • 12 potte frisk koriander

Slik gjør du

  1. Kna sammen alle ingrediensene til kjøttbollene og lag små boller. Brun kjøttbollene raskt i en varm stekepanne med margarin eller olje. Skru ned til middels varme og etterstek i 6-8 minutter.
  2. Skjær paprika i grove biter og ha dem i stekepanna sammen med kjøttbollene de siste minuttene av steketiden.
  3. Kok opp tomatsaus og kok pasta som anvist på pakken. Bland sausen inn i pastaen.

Server pasta i dype skåler med kjøttboller og dryss over rikelig med koriander.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.