Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ovnsbakt laksefilet

Ovnsbakt laksefilet

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g laksefilet
  • 0,5 ts salt
  • 2 ts sitronpepper
  • 1 ss margarin eller olje til steking

Poteter:

  • 8 stk. potet

Kokt kål:

  • 0,25 stk. hodekål , nykål eller kinakål
  • 0,25 ts salt
  • 2 ss smør
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ovnsbakt laksefilet med kål og poteter er enkelt å lage og passer perfekt i en travel hverdag. Baker du fisken i stekeovnen kan du raskt tilberede mat til mange, med et flott resultat. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g laksefilet
  • 0,5 ts salt
  • 2 ts sitronpepper
  • 1 ss margarin eller olje til steking

Poteter:

  • 8 stk. potet

Kokt kål:

  • 0,25 stk. hodekål , nykål eller kinakål
  • 0,25 ts salt
  • 2 ss smør

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Har du ikke sitronpepper kan du bruke litt revet sitronskall og kvernet pepper i stedet.

Server saftig og god laksefilet med kokt kål og poteter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 19.04.2024 22:27:03