Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllingsnurrer

Kyllingsnurrer

Ingredienser

porsjoner

Du får ca. 20 kyllingsnurrer av en porsjon deig.

Deig:

  • 1 pk gjær
  • 3 dl vann
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 ts salt
  • 2 stk. egg
  • ca. 1 l hvetemel
  • 1 stk. sammenvispet egg til pensling

Fyll:

  • 1 boks tomatpuré
  • 1 stk. løk
  • 4 ss hermetiske maiskorn
  • kjøtt av 0,5 stk. grillet kylling
  • ca. 2 dl revet hvitost
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kyllingsnurrer er nesten som et pizza-wienerbrød, og er klart blant barnas favoritter. Super i matpakken eller som piknik-mat.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Du får ca. 20 kyllingsnurrer av en porsjon deig.

Deig:

  • 1 pk gjær
  • 3 dl vann
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 ts salt
  • 2 stk. egg
  • ca. 1 l hvetemel
  • 1 stk. sammenvispet egg til pensling

Fyll:

  • 1 boks tomatpuré
  • 1 stk. løk
  • 4 ss hermetiske maiskorn
  • kjøtt av 0,5 stk. grillet kylling
  • ca. 2 dl revet hvitost

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Kyllingsnurrer egner seg svært godt som matpakke eller piknik-mat, fordi de er enkle å spise uten å søle. I tillegg er de barnevennlige.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 19.04.2024 12:54:34