Kyllingsalat med pasta

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Kyllingsalat er lett og god mat. Legg ingrediensene hver for seg på fatet eller i skåler, og la hver enkelt blande sin egen favorittsalat!

Ingredienser

  • 120 g pastaskjell eller annen pasta
  • 4 stk egg
  • 200 g salatkjøtt av kylling
  • 12 stk agurk
  • 4 stk reddik
  • 1 stk rød paprika
  • 150 g hvitost
  • 4 ss hermetiske maiskorn
  • 8 blad hodesalat
  • 2 ss ristede solsikkekjerner (kan sløyfes)

Dressing:

  • 6 ss lettrømme
  • ca. 112 ss sitronsaft
  • 1 ts sukker
  • ca. 1 ts hakket frisk timian eller basilikum (kan sløyfes)

Slik gjør du

1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Ha den over i et dørslag skyll i kaldt vann og avkjøl.

 2. Kok eggene 8-10 minutter, avkjøl og del dem i fire.

 3. Rens kyllingen og skjær den i passe biter. Skjær agurk, reddik og paprika i tynne skiver/biter og ost i terninger.

 4. Legg alle ingrediensene til salaten i grupper på fat. 

 5. Bland sammen ingrediensene til dressingen og server den ved siden av salaten.

Server salaten sammen med kokt pasta og dressing. Som dressing kan du bruke rømmedressingen som foreslått her eller melon-/epleyoghurt.

 

 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.