Kremet kyllingsalat

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

En kremet kyllingsalat kan brukes som pålegg, i matpakka, på en buffet eller som en forrett. Har du kyllingkjøtt til overs, er dette en smakfull måte å bruke det på.

Ingredienser

  • 200 g ferdigstekt kyllingkjøtt fra lår eller filet
  • 2 stk hardkokt egg
  • 1 stk rød paprika
  • 10 stk sukkererter
  • 2 dl kesam mager, 1 %
  • 6 ss majones
  • 2 ss sitronsaft
  • 12 ts salt
  • 12 ts kvernet pepper

Slik gjør du

1. Skjær kyllingkjøttet i passende biter.

2. Skyll og rens paprika. Del den i små biter.

3. Rens egg. Del egg i mindre biter. Skyll og hakk sukkererter til mindre biter.

5. Bland alt i en bolle. Tilsett kesam og majones.

4. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.