Kavringkake

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
40–60 min

Ta gjerne med barna når du skal bake kavringkake. Server med eplemos og pisket krem.

Ingredienser

  • 3 stk egg
  • 2 dl sukker
  • ca. 14 stk kavring

  • ca. 2 dl eplemos
  • ca. 2 dl kremfløte

Slik gjør du

  1. Stivpisk eggedosis av egg og sukker. Finmal kavringer og rør dem lett inn i eggedosisen.
  2. Fyll røren i en smurt brødform som rommer 1 1/2 liter. Sett formen nederst i stekeovnen ved 160 °C og stek i ca. 30 minutter.
  3. Ha eplemos og krem over kaken ved servering. Kaken kan med fordel serveres lunken.

 

Har du ikke kavringer kan du bruke strøkavring. 3 1/2 dl strøkavring erstatter 14 kavringer.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.