Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kakao-brownies

Kakao-brownies

Ingredienser

1  porsjoner

Ca. 20 kakestykker

  • 500 g smør
  • 8 stk. egg
  • 5 dl sukker
  • 5 dl brunt sukker
  • 6 ss kakaopulver
  • 4 ts vaniljesukker
  • 2,5 dl hvetemel
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (13)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Mørk, mektig og farlig god. En herlig klissete sjokoladekake som minner litt om en luftig brownies. Brunt sukker i røren gjør også at kaken får en litt karamellaktig smak. Nam!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

1  porsjoner

Ca. 20 kakestykker

  • 500 g smør
  • 8 stk. egg
  • 5 dl sukker
  • 5 dl brunt sukker
  • 6 ss kakaopulver
  • 4 ts vaniljesukker
  • 2,5 dl hvetemel

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Varier kaken ved å blande inn grovhakkede valnøtter eller pekannøtter, drysse over melis eller servere med krem og bær.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Til deg som elsker sjokoladekake

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 20.04.2024 05:04:34