Hverdagssuppe med koteletter

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Koteletter er forholdsvis rimelig middagsmat som kan serveres på mange ulike måter. Har du forresten tenkt på at du kan skjære kjøttet i små strimler og servere i suppe?

Ingredienser

  • 1 kg kotelett av svin
  • 112 l kjøttbuljong (utblandet)
  • 200 g gulrot
  • 200 g kålrot
  • 200 g persillerot
  • 4 stk vårløk

Slik gjør du

  1. Renskjær koteletter for ben og fett. Skjær resten i strimler. Skrell rotgrønnakene og skjær dem i terninger.
  2. Kok opp buljong. La kjøtt, gulrot, kålrot og persillerot trekke ca. 5 minutter i buljongen.
  3. Skjær vårløk i ringer og ha det i suppen. La suppen trekke i ca. 10 minutter før servering.

Server gjerne suppen med godt brød.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.