Hverdagsgryte

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

En favoritt i vårt ungdommelige "testpanel" med barn i en alder fra 6-10 år. Denne gryten kan kanskje også være en god introduksjon av gryterett for kresne. Små biter kan virke positivt inn på barna. De revne gulrøttene er supre.

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 12 stk purre i små biter
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 5 stk revet gulrot
  • 1 stk tomat i biter
  • 212 dl grønnsakbuljong (utblandet)
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

Slik gjør du

  1. Ha margarin eller olje i en varm kjele. Vent til maragrinen slutter å bruse. Stek kjøttdeig i flere omganger.
  2. Ha purre, hvitløk, gulrot og tomat i gryten.
  3. Tilsett buljong og la det koke i noen minutter. Smak til med salt og pepper.

Serveres gjerne med poteter eller potetstappe.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.