Focaccia på grillen

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Over 60 min

Ingredienser

  • 20 g gjær
  • 312 dl vann
  • 2 ts honning
  • 500 g hvetemel
  • 2 ss olje + 1 ss til heving

Slik gjør du

1. Bland ut gjær i lunkent vann. Tilsett honning. Ha i hvetemel, salt og olje. Elt deigen sammen, den skal være litt løs. Ha litt olje over deigen før heving. 

2. La deigen heve til dobbel størrelse, ca. 45 minutter.

3. Del deigen i passe store emner. Klapp ut hvert emne til en liten leiv. Legg leivene på grillristen og la dem steke i 3-4 minutter på hver side.

Pensle grillristen med olje og ha gjerne litt olje i hendene når du klapper ut deigen, da blir den enklere å jobbe med.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.