Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Chick`n chips

Chick`n chips

Ingredienser

porsjoner
  • 1 pose pommes frites
  • 2 dl remulade

Panering:

  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts malt pepper
  • 3 ss fransk sennep
  • 500 g strimlet kyllingfilet
  • 3 stk. egg
  • 1,5 dl hvetemel
  • 2 dl griljermel
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (7)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En liten twist på en klassiker. Her har vi byttet ut fisk med kylling - og droppet frityrstekingen. Enklere, like raskt og veldig, veldig godt!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 pose pommes frites
  • 2 dl remulade

Panering:

  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts malt pepper
  • 3 ss fransk sennep
  • 500 g strimlet kyllingfilet
  • 3 stk. egg
  • 1,5 dl hvetemel
  • 2 dl griljermel

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Like godt som remulade smaker det også godt med en hjemmelaget tartarsaus.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: 5 smaksbomber og en guilty pleasure

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB13 25.04.2024 02:28:00