Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Marinert kyllingfilet med sopp og spinat

Hvordan steke kyllingfilet til mange

Har du flere på besøk er det ikke noe hokus pokus å servere kyllingfilet. Det er rett og slett svært enkelt!

  1. Kyllingfiletene bør ligge i romtemperatur i ca. 30 minutter før det skal stekes. Tørk filetene med kjøkkenpapir før steking, og dryss med salt og pepper.
  2. Brun kyllingfiletene i 2 minutter på hver side i en varm stekepanne. Bruk margarin.
  3. Legg filetene over i en langpanne og stikk steketermometer inn i den tykkeste delen av fileten.
  4. Sette langpannen midt i ovnen ved 125 °C og stek til termometeret viser 68 °C . Dette tar ca. 30 minutter, i mellomtiden kan du forberede resten av måltidet.

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 23.04.2024 19:33:01