skip navigation
matprat logo
Biff til mange

Slik steker du biff til mange

Har du flere på besøk er det ikke noe hokus pokus å servere biff. Det er rett og slett svært enkelt!

1. Kjøttet bør ligge i romtemperatur i ca. 30 minutter før det skal stekes. Kjøttstykkene bør være omtrent like tykke. Tørk kjøttet med kjøkkenpapir før steking, og dryss med salt og pepper.

2. Bruk god varme og la stekepannen bli varm før du legger margarin eller olje. Når margarinen slutter å bruse og er nøttebrun kan du legge i kjøttet. Oljen er varm nok når du stikker et treredskap ned i den og det bruser rundt.

3. Legg ikke i for mange kjøttstykker av gangen. Brun kjøttet i ca 1 minutt på hver side, og legg det over i en langpanne etter hvert. Dette kan forberedes i god tid.

4. Sett langpannen inn i stekeovnen ved 200 °C i ca. 8 minutter. Ta langpannen ut av ovnen og la kjøttet hvile i ca. 8 minutter. Da er biffene medium stekt.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:1.0.58.1, server:MP-PRD-WEB03 01.03.2017 18:53:35