Helstekt ytrefilet av svin med plommesaus

Svinekjøtt

Her finner du anbefalt kjernetemperatur og nyttige steke- og koketips for svinekjøtt.  Les mer

LAMMEKOTELETTER ALLA PIZZIOLA

Lammekjøtt

Her finner du anbefalt kjernetemperatur og nyttige steke- og koketips for lammekjøtt.  Les mer

Helstekt indrefilet av storfe 3d

Storfekjøtt

Her finner du anbefalt kjernetemperatur og nyttige steke- og koketips for storfekjøtt.  Les mer

KYLLING MED SENNEP OG HONNING

Kylling

Her finner du kjernetemperatur og nyttige steke- og koketips for kylling i alle varianter.  Les mer

Kalkun hele året

Kalkun

Her finner du kjernetemperatur og nyttige steketips for kalkun.  Les mer

Frokostegg

Egg

Her får du nyttige koke- og steketips, enten du skal steke, koke eller posjere egg.  Les mer

Klassisk reinsdyrstek 3c

Reinsdyrkjøtt

Her finner du kjernetemperatur og nyttige steke- og koketips for  reinsdyrkjøtt.  Les mer

Elghakk

Elg

Her finner du anbefalt kjernetemperatur og nyttige steke- og koketips for elgkjøtt. De samme anbefalingene gjelder også for hjortekjøtt.  Les mer

Frikassé med kylling eller høns, trinn 1.

Høns

Kjøtt fra høns må kokes for å bli mørt. Legg hønene i en stor kasserolle med kokende, lettsaltet vann (1 ts salt pr. l. vann). De skal ikke fosskoke, men bare trekke ved 90-95 °C. Koketiden er ca. 2-2 ½ timer. Hønene er ferdig kokt når kjøttet løsner fra bena.  Les mer

Gravet laks

Fisk og skalldyr

Her finner du kjernetemperatur og nyttige steke- og koketips for fisk og skalldyr.  Les mer