Pakninger av egg

Egg: I butikken

Norske egg, er trygge, velsmakende og enkle å få tak i.  Les mer

Koking av egg

Egg: På kjøkkenet

Har du egg i kjøleskapet, har du alltid mat!  Les mer

Råvarebilde egg

Eggets suverene egenskaper

Egget har mange suverene egenskaper som vi drar nytte av i matlagingen. Dette gjelder enten vi skal bake et luftig sukkerbrød, steke tynne pannekaker eller lage en majones fra bunnen av.  Les mer

Kartong med egg

Studer et egg

Har du noen gang sett nøye på et egg? Bli med på en grundig undersøkelse!  Les mer

Egg miljøbilde

Egg: Tall og fakta

Hvorfor er egg så populært i påsken? Og andre ting du kanskje lurer på...  Les mer

Egg miljøbilde

Egg som flyter

Det er mange myter om mat. Én av mytene er denne: Synker egget i et glass vann, er det greit å spise det. Flyter det, er det råttent. Men, hvem har egentlig opplevd et råttent, norsk egg?  Les mer

Posjert egg med linser

Slik posjerer du egg

Det høres fancy ut og smaker godt. Lær hvordan du posjerer egg.  Les mer

Frokostegg

Egg

Her får du nyttige koke- og steketips, enten du skal steke, koke eller posjere egg.  Les mer

Frokostegg

Det nyttige egget

I tillegg til egenskaper som gjør egg til en viktig ingrediens i matlagingen, er egget også en næringsrik matvare.  Les mer

Koking av egg_1

Slik koker du egg

Kokt egg er en frokostfavoritt for mange. Lær hvordan du koker det perfekte egg!  Les mer