Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Litermål

Hva bør et hybelkjøkken inneholde?

Når studiene starter er det mange som står på bar bakke når det gjelder utstyr og mat i skapene. Et basisutvalg av tørrvarer, krydder og olje sparer deg for tid og penger.

Hermetikk er alltid lurt å ha i bakhånd om du har det ekstra travelt en dag, eller om du skulle få akutt behov for smaken av "skikkelig middagsmat". Pass på når butikkene har 10-20 kroners salg, da kan du gjøre gode kupp.

La pizzaen vike for raske supper, eller frosne ferdigretter med grønnsaker, kjøtt eller fisk. Det finnes også mange spennende frosne grønnsaksblandinger som er raske å tilberede. Plass i kjøleskapet sparer du også. Bland de med litt kjøtt og du har et sunt, raskt og godt måltid.

Gode redskap er halve jobben er det noe som heter. Vi gir deg tips til hva som kan være lurt å ha som grunnutrustning på hybelen.

Redskap Tørrvarer o.l Hermetikk Frossenvarer
Stekepanne
Wok
Kjele m/lokk
Stekespade
Sleiv
Kniv
Skjærefjøl
Øse
Spagettiøse
Visp
Litermål
Rotskreller
Rivjern
Boksåpner
Sil
Bokser/folie/ begere
Olje
Eddik
Soyasaus
Sennep
Ketchup
Pesto
Ris/pasta/nudler
Pizzadeig/pizzabunn
Tomatpuré
Krydder
Buljongterninger
Pitabrød (i vakuum)
Tortillalefser
Taco-kit
Diverse saus-
og suppeposer
Woksauser
Tomater
Bønner
Lapskaus
Kjøttkaker
Mais
Supper
Lapskaus
Wok-mix
Ferdigretter

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB12 25.04.2024 22:55:41