skip navigation
matprat logo
Svinecarrè 2

Ukemeny uke 49/2016

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

LØK- OG TOMATSUPPE 

Lite slår en herlig varm suppe. Denne løksuppen med tomat er passende til hele ukens dager.


SKINKESALAT MED PÆRE OG TØRKET FIKEN 

I julemodus og ønsker en salat som smaker litt jul? Med juleskinke, pære, fiken, granateple og sennepsvinagrette har du en sprø og deilig salat som garantert gir stemning.


TORSKEFILET MED SPRØSTEKT SPEKESKINKE OG TAPENADE 

Oliven og spekeskinke er som stjerner å regne på den kulinariske mathimmelen. Her er stjernene i himmelsk selskap med torskefilet, tomater og ruccula.


RASK WOK MED LAM OG NUDLER

Lammeskav er perfekt å steke i wok. Med grønnsaker, nudler og woksaus blir dette en kjempegod middagsrett med mye smak. Et hint av julekrydder setter gir også litt julestemning.


SVINECARRÉ MED SPINATSALAT 

Imponer med helstekt, julekrydret svinecarré! Enkel spinatsalat, kokte poteter og sjysaus er godt tilbehør. 


KALKUNMEDALJONG MED APPELSIN- OG RØDLØKSALAT 

En saftig kalkunbiff av kalkunbryst og en like saftig salat med appelsin, rødløk og chili egner seg godt som middag til familien eller som festmat til et helt langbord. Mildt, lett, lyst og fullt av smak. 


REINSDYRSTEK MED TARTE TATIN OG KIRSEBÆRSAUS 

Mørt og magert, saftig og smakfullt, eksotisk og eksklusivt. Reinsdyrkjøtt har mange positive karakteristikker, og når vi skal servere noe riktig spesielt, faller valget ofte på retter med reinsdyr. Dette er en klassisk tilberedt reinsdyrstek med spesielt tilbehør. Sødmen i løkterten og syrligheten i kirsebærsausen passer veldig godt til den kraftige smaken i reinsdyrkjøttet. 

UKENS DESSERT:


CREMA CATALANA MED HINT AV KANEL 

Klikk her for å se vår samling med middagstips.  

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:1.0.25.1, server:MP-PRD-WEB05 02.12.2016 23:19:37