skip navigation
matprat logo
JULEPØLSE I LOMPE MED SENNEP OG TYTTEBÆR

Ukemeny uke 48/2016

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

BROKKOLI- OG BLOMKÅLSALAT MED KREMET HONNINGDRESSING

Denne enkle salaten kan nytes som et eget måltid, som en av flere retter, som tilbehør til ribbe, lammestek eller andre kjøttretter. Den er rask å tilberede, og kan med fordel lages dagen før den skal serveres.


JULEPØLSE I LOMPE MED SENNEP OG TYTTEBÆR 

Pølsefest i førjulstida! Med julepølse, sennepsdressing, rødløk og tyttebær i lompe blir det garantert stemning rundt middagsbordet. Med god mat kan en godt vente litt på nissen.


KYLLINGFILET MED ROTGRØNNSAKER OG FETAOST 

Saftig, norsk kyllingfilet på sitt beste, servert med salat av gode rotgrønnsaker. Det slår aldri feil! Ingefær, rosenkål og fetaost gjør salaten ekstra spennende, og gir en frisk og deilig smak.


STEKT TORSK MED KAPERSVINAIGRETTE 

Torsk er en helt fantastisk matfisk som tåler tilbehør med mye smak. Her har du en frisk og lett torskerett akkompagnert med kapersvinaigrette og sukkererter med en «touch» nydelig kardemommesmak.


LAMMECARRÉ MED SALSA VERDE OG SØTPOTETER

Lammecarré er mørt og smakfullt kjøtt som her får følge av salsa verde og ovnsbakte skiver av søtpotet. Imponer med denne når du får gjester.


REINSDYRSTEK MED EKSOTISK VRI

Server reinsdyrstek i skiver sammen med spennende smaker. Følg våre anbefalinger til en festlig sharingmeny.


RØKT SVINEKAM MED SENNEPSSAUS OG RØDKÅL

UKENS DESSERT:


ISPARFAIT MED BRENTE MANDLER 

En isparfait er mye enklere å lage enn iskrem, ettersom det ikke trengs røring under innfrysningen. Smaker nydelig sammen med brente mandler. 

Klikk her for å se vår samling med middagstips.  

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:1.0.25.1, server:MP-PRD-WEB03 02.12.2016 22:53:10