skip navigation
matprat logo
Rød fiskesuppe

Ukemeny uke 46/2016

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

EGGERØRE MED GRØNNSAKER OG OST

Denne eggerøren er nesten som en slags rørt omelett. Friske tomater og brød ved siden av gjør at denne retten passer til alle døgnets tider.


VILTSALAT MED PLOMMER

Høstens viltsalat med plommer. Dette er en gjenoppskrift, hvor vi har brukt ferdigstekt reinsdyrstek.


RØD FISKESUPPE 

En god og varmende fiskesuppe behøver ikke å ta lang tid å tilberede. Denne suppen har du på bordet i løpet av en halv time. Vi har brukt torskefilet, men her er det rom for variasjoner i massevis. Bruk den fisken du har tilgang på!


BURGER MED GLASERT RØDLØK 

Sugen på en liten smak av jul? Burger med medisterdeig, eple- og sellerisalat og glasert rødløk er helt klart en saftig burgervinner i førjulstida.


HJEMMELAGDE TORTILLALEFSER FYLT MED KYLLING 

Gjør litt ekstra ut av fredagstacoen! Hjemmelagde tortillalefser fylt med saftig kylling, guacamole og salsa laget fra bunnen av imponerer både familie og venner.  


RØKT SVINEKAM MED POTETGRATENG

Her er det litt jul, god stemning og mye smak. Helstekt røkt svinekam servert med potet grateng og rødkål-slaw er deilig vintermat. Beregn minst 300 gram røkt svinekam pr. porsjon, siden mye går bort i bein. 


SPICY LAMMEGRYTE 

Norsk fårikålkjøtt møter eksotiske krydder i denne gryta. En litt hot lammegryte for deg som liker det spicy. 

UKENS DESSERT:

SITRONFROMASJ  

Klikk her for å se vår samling med middagstips.  

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:1.0.25.1, server:MP-PRD-WEB02 02.12.2016 23:17:31