skip navigation
matprat logo
Reinsdyrbiff med glaserte rotgrønnsaker

Ukemeny uke 44/2015

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.  

GROVE PANNEKAKER

Pannekaker er kanskje det mest populære vi kan servere til middag. Det tar litt tid, men belønningen er blide fjes rundt bordet. Bytt ut noe av hvetemelet med sammalt hvete, og du får mer mettende pannekaker og kanskje litt bedre samvittighet.

 

SUPPELAPSKAUS

Suppelapskaus er en god hverdagsfavoritt hos såvel store som små. Renskåret svinekjøtt i strimler er mørt kjøtt som ikke trenger lang koketid, og med ferdig lapskausblanding blir det god og næringsrik mat til hele familien på kort tid.


HJEMMELAGET FISKEGRATENG

Fiskegrateng er en super måte å utnytte restene etter gårsdagens fiskemiddag på. Du kan bruke både hvit og rød fisk - fersk, lettsaltet eller røkt. Fiskegrateng er dessuten en fiskemiddag som barn ofte liker.


KYLLINGFILET MED GRATINERTE ROTFRUKTER

Søte rotfrukter, sprøtt ostedekke og saftig kylling er en topp kombinasjon! Som en variasjon kan poteter også bakes sammen med rotgrønnsakene.


REINSDYRBIFF MED GLASERTE ROTGRØNNSAKER

Norsk og eksotisk, reinsdyrkjøtt er noe av det mest spennende vi har av norske råvarer. Server kjøttet som en herlig biff med vaniljesmør og rotgrønnsaker.

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:1.0.25.1, server:MP-PRD-WEB04 03.12.2016 18:44:35