skip navigation
matprat logo
Lammeburger med eplecoleslaw

Ukemeny uke 42/2016

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 



ROTFRUKTFRITTATA

Rotgrønnsaker er allsidig mat. Her har vi laget en smakfull frittata med løk og rotgrønnsaker. I tillegg er dette en gjenoppskrift, og hører sammen med Lam mørbrad med rotfrukt-pai.


KARRISUPPE MED REVET KYLLING

En suppe for hele familien med masse god smak av karri! For at suppen skal bli mer mettende kan den toppes med revet kyllingfilet, erter og løk. Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Karrikylling med ertepuré og eplesalat


STEINBIT MED KREMET PURRE 

Steinbit er fast i kjøttet og har en god, mild fiskesmak, og filetene er enkle å tilberede. Her har vi bakt dem i ovnen sammen med purreløk og fløte – en rett som passer både til hverdag og fest.


KARRIKYLLING MED ERTEPURÉ OG EPLESALAT

En fargerik og spennende hverdagsrett for hele familien! Saftig kyllingbryst krydret med karri smaker kjempegodt til en frisk og syrlig eplesalat. Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Karrisuppe med revet kylling


LAMMEBURGER I PITABRØD 

En digg burger av lammekjøtt er kosemat. Denne serveres enkelt i et pitabrød med en frisk coleslaw.


PASTA MED ENTRECÔTE OG GORGONZOLA 

Biff, pasta og Gorgonzola, kan det bli bedre? En pastarett med god tyngde og smak.


LYS LAPSKAUS 

En varmende klassiker til kjølige høstdager. 

UKENS DESSERT:

CRÉME BRÛLÉE 

Denne gode desserten som restauranter gjerne har på menyen, smaker utrolig godt og er enkel å lage hjemme. Man trenger slett ikke mye kunnskap, eller vanskelige råvarer for å lage den. Créme brûléen får deg til himmels! Nå kan du gi gjestene dine den samme matopplevelsen.

Klikk her for å se vår samling med middagstips.  

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:1.0.149.1, server:MP-PRD-WEB09 24.03.2017 17:09:49