skip navigation
matprat logo
Karrigryte med kylling 1

Ukemeny uke 3/2016

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.  

LINSERAGU

Linseragu er et utmerket alternativ til poteter som tilbehør til kjøtt og fisk, og ypperlig som en selvstendig vegetarisk rett. Puy-linser har lenger koketid enn andre grønne linser, men det er vel verd tiden det tar for å la de gode smakene utvikle seg ordentlig sammen. 


KARRIGRYTE

Karri er en av de vanligste krydderblandingene i verden og stammer opprinnelig fra det Indiske kjøkken. En enkel smak av India kan få mange til å smile og få tankene til å vandre til eksotiske kryddermarkeder.  


SVINEBURGER

Har du lyst på en lettvint, sunn og smaksrik middag? En god hot svineburger gjør susen for sultne og sunnhetsbevisste matelskere.


LAKSELASAGNE

Her er en spennende variant av lasagne - kanskje noe som vekker appetitten til hele familien? 


BIFF MED POTET- OG SELLERIRÖSTI

Stek noen møre og saftige biffer av norsk storfe, og server dem med tynne, sprø potet- og sellerirösti og en mild sennepsdressing med rømme. Skikkelig god og sunn middag laget på kort tid.  


SKINKESTEK MED GRØNNKÅL- OG GRESSKARSALAT

Skinkestek kan serveres på mange flere måter enn den tradisjonelle med surkål og brun saus. Her har den samme skinkesteken fått utradisjonelt og fargerikt følge med grønnkålsalat med gresskar, mandler og granateple.

LAPSKAUS

Lapskaus er en velkjent tradisjonsrett i Norge. Rykende varm lapskaus faller garantert i smak hos liten og stor.

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.0.151.0, server:MP-PRD-WEB06 30.03.2017 18:42:30