Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Helgrillet lam asado

Helgrilling av smågris

Ingredienser

30  porsjoner
  • 1 stk. smågris
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Den ideelle størrelsen for grilling er en smågris er 10-20 kg. Det er mat nok til 20-40 personer. Beregn 500 g per person. Det er en fordel om grisen er steamet på forhånd. Bildet er illustrasjonsfoto og viser helgrilling av lam.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

30  porsjoner
  • 1 stk. smågris

Slik gjør du

Utstyr du trenger:

  • ståltråd
  • knipetang
  • kyllingsaks eller rosesaks
  • utbeningskniv
  • oppskjærskniv
  • stor skjærefjøl
  • pensel m/ langt skaft
  • 2 steketermometer
  • 20 - 25 kg trekull

 

Slik forbereder du:

trinn du kan merke av

 

Slik tenner du opp:

 

Slik griller du:

 

Slik deler du opp smågrisen:

Knip av ståltråden med en avbiter etter behov.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 19.04.2024 03:50:43