Marinert biff med grønnsakesspyd

Grilling

Alt mørt kjøtt egner seg til grilling. På svinekjøtt, kylling og lammekjøtt er stort sett alt kjøtt mørt og kan brukes. Ellers er biff og koteletter sikre vinnere. Fettmarmoret kjøtt er saftigere enn helt magert kjøtt og egner seg dermed godt til grilling.  Les mer

Helgrillet indrefilet av storfe

Grillskolen: De tre grillmetodene

Et vellykket grillmåltid krever riktig utstyr og gode råvarer. Hvordan en griller maten er også avgjørende for resultatet. En kan grille mye god mat uansett hvilken grill en har, men griller med lokk gir størst fleksibilitet. For å kunne utnytte alle de tre grillmetodene krever det at man har en grill med lokk.  Les mer

Grill, oversiktsbilde

Grunnkurs i grilling

Negative opplevelser med grill kan forebygges ved hjelp av noen gode tips og råd. Grillingen blir både enklere, sikrere og morsommere om du har riktig utstyr.  Les mer

Grill NM 2011

Slik unngår du å brenne maten

Brent mat er verken sunt eller godt.  Les mer

Grill NM 2011

Grilltabbene du ikke bør gjenta

Har du gjort en grilltabbe en gang? I så fall er du ikke alene. Her kan du more deg over grilltabbene som andre har gjort.   Les mer