Høstfilmer 2015

Start med et land der bare hundredeler av jorda er mulig å dyrke. Tilsett en bonde sta nok til å prøve, og gi han en sjanse. Men kun en gang hvert år. Ta så fem vinterkalde måneder før sauene får lamme. Gi han motgang fra villdyr, vær og terreng. Tilsett frihet og værbitt natur over vannet, og smak til med planter, gress, urter og lyng. Sett motgangen på max og tålmodighet på prøve og la tida ta alle hans krefter til hjelp. Gjør våren til sommer, og sommer til glede, og la smaken av Norge være svaret på strevet. DA er den vanskeligste delen av oppskriften gjort.

Miljøbilde kampanjeside Norsk lam i verdensklasse 3

Oppskriften på lam i verdensklasse

Den vanskeligste delen av oppskriften er gjort. Nå kan du lage norsk lam i verdensklasse!  Les mer

Lammemørbrad

MatPrat-film: Lam mørbrad

Den vanskeligste delen av oppskriften er gjort. Nå kan du lage norsk lam i verdensklasse!  Les mer

Lammestek

MatPrat-film: Klassisk lammestek

Den vanskeligste delen av oppskriften er gjort. Nå kan du lage norsk lam i verdensklasse!  Les mer