skip navigation
matprat logo

VERDENS BESTE KJØTTBOLLER

Hentet fra matpaabordet.no:

Her får du oppskriften, uten saus, uten tilbehør, bare kjøttboller. Jeg synes det er super praktisk å ha kjøttboller liggende i frysen. Jeg kan lage brunsaus, ha de opp i og servere med poteter og noe grønt. Jeg kan lage en tomatsaus (eller en tomatsuppe for den saks skyld), ha de opp i og servere med pasta. Jeg kan stappe de i et pitabrød og legge de i matboksen. Jeg kan tine de og server de som tapas – gjerne med en spicy saus som de kan dyppes i. Osv. osv…

Så lag kjøttboller, legg de porsjonsvis (hva du tror din familie vil spise på en omgang) i en plastpose eller beger og frys de. Så kan du trylle frem en kjapp middag på null komma niks med verdens beste kjøttboller.

Og apropos størrelser – lag de den størrelsen du liker og tilpass steketiden deretter.

Verdens beste kjøttboller – lager ca. 50 små kjøttboller
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:1.0.25.1, server:MP-PRD-WEB04 07.12.2016 13:31:07