skip navigation
matprat logo

Klassisk norsk taco med hjemmelaget tilbehør

Butikkhyllene bugner av tex-mex-produkter: Taco er kanskje Norges nasjonalrett. Selv Grandiosaen taper mot hete krydderblandinger og tynne lefser fylt med kjøttdeig.

Denne mattrenden har eldgamle røtter i den sør-amerikanske indianerkulturen. Sammen med meksikanernes krydder, blandet europeerne inn sine mattradisjoner og nye smaker oppsto. 

Butikkhyllene bugner av tex-mex-produkter. Jeg er i utgangspunktet skeptisk til ferdige blandinger i fargerike glass og pakninger. Jeg vil helst finne ut av ting selv, lage egne sauser og blandinger, teste og smake. Til alle taco-elskere: Kjøttdeig i tacolefse og -skjell når nye høyder om du tar deg tid til å lage din egen krydderblanding, guacamole eller tomatsalsa!
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:1.0.25.1, server:MP-PRD-WEB03 08.12.2016 17:15:50