skip navigation
matprat logo

SARAH BERNARD I LANGPANNE

Sarah Bernard er en favoritt – små deilige makronbunner med sjokoladekrem oppå, og med sjokoladetrekk over kremen. Jeg er imidlertid ikke tilhenger av for mye «pirk» når jeg skal lage kaker, men når det hele enkelt kan tilberedes i en langpanne er jeg med. Og når det både er enkelt og veldig, veldig godt så må jeg jo dele den med dere! Oppskriften har jeg fått fra to av mine lesere for en tid tilbake, og jeg ser også at den ligger ute på bakebloggen Det søte liv, så det er kanskje noen av dere som har smakt den allerede. Jeg har imidlertid redusert sukkermengden noe, og ellers gjort noen små justeringer.

Dette er en kake som er ypperlig å lage når du skal servere kake til mange.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:1.0.25.1, server:MP-PRD-WEB03 04.12.2016 07:19:21