Svinefilet med fennikelsalat

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Svinefileten er så mild på smak, at den passer til de fleste krydder og grønnsaker. Nydelig med smak av fennikel!

Ingredienser

  • 600 g ytrefilet av svin i skiver
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 2 ss flytende margarin

Fennikelsalat:

  • 1 stk fennikel i tynne skiver
  • 1 stk rødløk i tynne ringer
  • 2 stk eple , i skiver
  • 2 stk appelsin i skiver
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss balsamicoeddik
  • 1 dl hakket frisk dill
Vis næringsinnhold
Energi
301kcal
Fett
12.9g
Protein
34.7g
Karbohydrater
9g
Jern
1.4mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Krydre filetene med salt og pepper og eventuelt annet krydder du liker, og stek det 2-3 minutter på hver side.

2. Skjær fennikel i tynne skiver. Skrell appelsin og eple, del dem i to og skjær  i skiver. Rens rødløk og kutt i tynne ringer. Ha alt i en bolle.

3. Hell over olivenolje og balsamico. Bland sammen og vend til slutt inn hakket dill.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.