Svinebiff med rucculasaus

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Biff er mat du kan nyte med god samvittighet også på en hverdag. Denne oppskriften er perfekt når du skal lage middag til én, men kan gjerne dobles om dere blir to.

Ingredienser

  • 150 g ytrefilet av svin
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

Rucculasaus:

  • 100 g ruccula
  • 4 ss kesam original, 8 %
  • 12 ts malt hvit pepper

Tilbehør

  • 12 stk tomat
  • 14 ts tørket oregano / pizzakrydder
  • 1 skive agurk , skåret på langs med ostehøvel
Vis næringsinnhold
Energi
311kcal
Fett
10.9g
Protein
42g
Karbohydrater
9.2g
Jern
2.7mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Kjør rucculasalat og kesam med stavmikser. Smak til med salt og pepper.
  2. Brun biffen raskt på sterk varme, 2-3 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur i ca. 5 minutter. Krydre tomaten og stek sammen med biffen de siste minuttene.

Server biffen med en lang agurkskive, stekt tomat og rucculasaus.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.