Cannelloni

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Avansert
Tid
40–60 min

Cannelloni er navnet på store hule pastarør. Lasagneplater kan også fylles, og rulles til pastarør om du ikke får tak i Canneloni. I denne oppskriften har vi fylt lasagneplatene med kjøttdeig av svin, ost og spinat. Supergod mat som passer for hele familien!

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 1 ss margarin til steking
  • 1 stk rødløk
  • 150 g frisk spinat
  • 1 båt hvitløk
  • 100 g magerost
  • 1 ss finhakket frisk timian
  • 12 ts pepper
  • 1 ts salt
  • 2 ss revet parmesan
  • 6 stk lasagneplater
  • 1 ss olje

Slik gjør du

1. Kok lasagneplater i saltet vann, ca. 5 minutter. Dekk en stekeplate med plastfolie og smør olje over. Ta lasagneplater opp av kjelen og legg platene på stekeplaten.

2. Skjær løk i tynne båter og skyll spinat. Stek kjøttdeig i to omganger i en stekepanne med margarin. Ta ut kjøttdeigen og stek rødløk og hvitløk. Tilsett spinat og smøreost, rør godt. Ha kjøttdeigen tilbake i stekepannen og smak til med salt og pepper.

3. Legg fyllet i en stripe på lasagneplatene og rull sammen. Legg rullene i en ildfast form. Dryss over parmesan og sett formen i stekeovnen på 225 °C i ca. 10 minutter.

 

Er lasagneplatene store, del dem gjerne i to før du fyller dem.

 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.