Korianderolje

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

En frisk og fargerik olje! Korianderolje passer ypperlig til grillet kjøtt, som dressing til en deilig salat, eller bare til å dyppe ferskt brød i når man har lyst på litt kosemat. 

Ingredienser

Gir ca. 2,5 dl

  • 2 båter hvitløk
  • 14 stk grovhakket løk
  • 12 potte frisk koriander
  • 6 stilker bladpersille
  • 112 dl olivenolje
  • 12 ss limesaft
  • 2 ts malt spisskummen
  • 2 ts malt koriander
  • 12 ts salt

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Kjør hvitløk og løk i en blender eller foodprosessor til det er grovhakket.

2. Ha i koriander og persille, kjør det raskt sammen og tilsett olje, limesaft, spisskummen, malt koriander og salt. Kjør til alt er godt blandet.

Oljen er holdbar i 2-3 dager. 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.