Grillet maiskolbe med limesmør

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Grillet maiskolbe er ypperlig tilbehør til grillet kjøtt. Med innslag av frisk lime passer retten også godt som venterett eller som enkel sommersnacks.

Ingredienser

  • 4 stk fersk maiskolbe
  • 2 ss romtemperert smør
  • Saft og skall fra 1 stk lime
  • 1 ts maldon salt
Vis næringsinnhold
Energi
215kcal
Fett
9g
Protein
6g
Karbohydrat
24 g
Jern
1.2mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Rens maiskolber og ha dem i en kjele med kokende vann i ca. 2 minutter.

2. Rør sammen smør, limesaft og –skall. Pensle maiskolber med limesmør og grill i 5-6 minutter, snu noen ganger underveis. Strø maldonsalt over ved servering.

Pensle gjerne maiskolbene med limesmør både før og etter grilling for ekstra god smak.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.