Fylte aubergineruller med kalkun

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Grillede aubergineruller med kalkun, grønnsaker og fetaost passer perfekt som grillforrett, venterett eller på tapasbordet.

Ingredienser

  • 300 g kalkunfilet i skive
  • 12 ss olje til pensling
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

  • 1 stk aubergine
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 1 ss olje til pensling
  • 12 stk gul paprika i strimler
  • 12 stk oransje paprika i strimler
  • 12 pk aspargesbønner
  • 60 g fetaost
  • 6 stilk frisk timian

  • 6 stk tannpirkere uten smak eller små grillspyd
Vis næringsinnhold
Energi
130kcal
Fett
5,8g
Protein
15,4g
Karbohydrat
3,3 g
Jern
0,8mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Skjær aubergine i tynne skiver. Strø salt over aubergineskiver, la dem ligge i ca. 20 minutter for å trekke ut noe av vannet. Tørk skivene lett med papir.
  2. Rens aspargesbønner og kok dem i lettsaltet vann, ca. 3 minutter. Hell av kokevannet og avkjøl bønnene raskt i iskaldt vann, slik at de beholder den friske grønnfarge.
  3. Del kalkunbryst i tynneskiver. Pensle kalkunskiver og aubergine med olje, krydre med salt og pepper. Brun skivene raskt på grillen på begge sider.
  4. Fyll aubergineskiver med kalkun, paprika, aspargesbønner, feta og timian. Rull forsiktig sammen, fest med tannpirker eller grillspyd.
  5. Grill fylte aubergineruller i 3-4 minutter, til kjøttet er gjennomstekt.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.