Torskekanapeer med tapenade og sprøstekt spekeskinke

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Sprøstekt spekeskinke passer perfekt til hvit fisk. Dette er en herlig rett til tapas, som forrrett eller gjerne til hovedrett. Da må imidlertid mengdene dobles.

Ingredienser

  • 200 g torskefilet
  • 2 ss olivenolje
  • 4 skive spekeskinke
  • 30 g tapenade
  • 30 g ruccula
  • 4 skive brød
Vis næringsinnhold
Energi
205kcal
Fett
9.8g
Protein
15g
Karbohydrater
13.1g
Jern
0.9mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Del fisken i fire like deler. Skyll godt av fiskeskivene, og tørk dem med kjøkkenpapir. Varm en spiseskje av oljen i en panne, og stek fisken i to minuter på hver side.
  2. Stek skinkeskivene i en panne til de blir sprø. 
  3. Stikk ut fire rundinger av brødskivene, og stek brødrundingene i en panne med resten av olivenoljen. De skal bli gylne på begge sider.
  4. Anrett rundingene på fire små tallerkener. Legg på ruccolasalat, torsk, tapenade og skinke.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.