Reinsdyrcarpaccio

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Med flatbiff av reinsdyr kan du trylle frem en deilig forrett til dine gjester. Server de løvtynne skivene av reinsdyrkjøtt sammen med frisk ruccula, en god olivenolje og nykvernet pepper.

Ingredienser

8
Porsjoner
  • ca. 500 g flatbiff av reinsdyr
  • 1 pk ruccula
  • 8 ss ekstra virgin olivenolje
  • 2 ts grovkvernet pepper

Slik gjør du

1. Renskjær flatbiff av rein og del den i to på langs. 

2. Legg kjøttstykket over på et dobbelt lag med plastfolie. Brett plastfolien over kjøttet og rull forsiktig, mens du strammer til på sidene.

3. Snurr rullen ytterligere, og brett inn endene slik at den blir fast. Gjenta prosessen på neste kjøttstykke. Legg rullene i fryseren over natten.

4. Ta opp de dypfryste rullene og la dem ligge i kjøleskapet i ca. 15 minutter. Skjær de i løvtynne skiver med en oppskjærmaskin, eller så tynt du kan med en skarp kniv. Legg skivene direkte på et stort fat eller noen tallerkener.

Server carpaccio med en frisk rucculasalat og ha på god olivenolje og nykvernet pepper rett før servering. 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.