Ribbepizza

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Ribbepizza smaker kjempegodt, og er en ypperlig måte å få spist opp ribberestene på. Om ikke du har rester, men er sugen på ribbepizza allikevel, kjøp ribba ferdigstekt i butikken.

Ingredienser

  • 300 g ferdigstekt ribbe
  • 8 ss crème fraîche orginal, 35 %
  • 40 g grovhakket ruccula
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 4 stk pizzatortilla eller tortillalefser
  • 20 stk rød cherrytomat delt i to

Slik gjør du

1. Forvarm stekeovn til 200 C°.

2. Fjern svor og bein på ribbe, og skjær den i tynne skiver.

3. Bland créme fraîche og ruccula sammen til en saus. Smak til med salt og pepper.

4. Legg pizzatortilla på et bakepapirkledd stekebrett, fordel sausen på tortillaene. Legg på skiver av ribbe og cherrytomat.

5. Stek midt i stekeovn i ca. 5 minutter. 

Server gjerne ribbepizza toppet med litt ruccula og grovkvernet pepper.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.