Medisterkaker med fruktsalat

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Medisterkaker med fruktsalat, en rask og smakfull middag som passer perfekt i tidsklemma før jul.

Ingredienser

  • 12 stk ferdigstekt medisterkake

Fruktsalat:

  • ca. 20 stk røde druer delt i to
  • 2 stk pære i strimler
  • 3 stk vårløk i ringer
  • 4 ss lettrømme
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

Slik gjør du

1. Forvarm stekeovn til 180 C°.

2. Legg medisterkaker i en ildfast form. Stek midt i stekeovn i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomvarme.

Kjøp gjerne medisterdeig og lag dine egne medisterkaker. Form kakene i håndflaten ved hjelp av en skje, beregn ca. 40 g per kake. Brun kakene i en varm stekepanne med smør til de har fått en fin farge rundt det hele, legg dem over i en ildfast form og stek dem ferdige i stekeovn på 180 C° i ca. 10 minutter.

 

3. Bland sammen druer, pære, vårløk og rømme i en bolle. Smak til med salt og pepper.

Anrett saftige medisterkaker med frisk fruktsalat. Dryss gjerne litt vårløk over salaten som pynt. 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.